понеділок, 20 грудня 2010 р.

Фотозвіт з МК Наталії Гамоліної з валяння тонкого шарфа та берету

11 та 12 грудня 2010 року в повстяній майстерні "Чарівної скрині" відбулися два чудові майстер-класи від Наталії Гамоліної, майстрині, що вже зарекомендувала себе як професіонал у створенні тонкоповстяних виробів. Завдяки невеликій кількості учасниць робота йшла швидко та весело. Складно було повірити, що на валяння зразку та повнорозмірні, на "відмінно" зваляні шарфи в усіх учасниць піде близько 9 годин роботи - цікавої, захоплюючої, проте достатньо напруженої.
Дівчата ретельно попрацювали над розкладкою (адже правильна розкладка - запорука якісного виробу!) під пильним наглядом Наташі.

















Для декорування шарфів та з метою опанування різними техніками оздоблення виробів, учасниці використовували техніки нуно-повсті, шиборі, декоративні волокна, а також спробували створити повстяне мереживо та волани.



















Готові шарфи порадували не лише учасниць, а й майстриню :)



















Другого дня створювали берети.












































Робота кипіла і всього за 8 годин вже можна було милуватися новоствореними головними уборами, а в тих, хто брав участь в обох майстер-класах, цього дня народилися чудові комплекти!







Дякуємо всім учасникам за побажання щодо покращення умов проведення майстер-класу.
Більш докладний фото-звіт щодо цих від  МК Наталії Гакмоліної Ви можете переглянути у блозі майстрині.

 У січні Наталія планує провести свої наступні майстер-класи для всіх бажаючих. Слідкуйте за анонсами на стартовій "Чарівної скрині"!

Немає коментарів:

Дописати коментар