середу, 12 січня 2011 р.

МК Інгути Самушієне

Оголошується попередній запис на МК Ігути Самушієне (також відомої як Bure-Bure) з виготовлення капців. Переглянувши твори Інгути, Ви не зможете відмовити собі у задоволенні відвідати її МК! Роботи  прибалтійських повстярів, як завжди, вражають майстерністю виконання, оригінальністю, витонченістю та особливим шармом і роботи нашої наступної гості – яскраве тому підтвердження.
Плануємо провести ДВА різних заняття – для новачків та професіоналів у валянні.

Двошарові капці від Інгути Самушієне


Якщо Ви ніколи не створювали повстяне взуття, або ж лише недавно захопилися валянням, Вам  - на ПЕРШЕ заняття. Його буде присвячено створенню базової 2-3 шарової моделі капців з варіаціями декору. Впродовж роботи з майстринею Ви набудете усіх необхідних навичок для самостійного відтворення аналогічних моделей вдома. Тривалість цього заняття – 6 годин. Вартість участі – 100 Євро.

Капці нареченої від Інгути Самушієне



 Якщо ж Ви вже спробували себе у валянні (мокрому), маєте власних замовників та вмієте створювати взуття, проте хочете урізноманітнити модельний ряд Ваших виробів, запрошуємо Вас відвідати ДРУГЕ заняття для професіоналів. Роботу буде присвячено моделюванню взуття на пластиліновій колодці, а також створенню нових, оригінальних видів декору.Тривалість МК – 8 годин. Вартість участі – 130 Євро.

У вартість обох МК входять матеріали, кава, чай, легкий перекус, печиво. Перелік необхідних інструментів та супутніх матеріалів – в розсилці (після формування груп) всім зареєстрованим учасникам.
Для реєстрації на МК необхідно надіслати листа на адресу „Чарівної скрині”  з вказанням МК, який Ви бажаєте відвідати, міста постійного проживання, ПІБ та контактного телефону.
Поспішайте, кількість місць обмежена!

Попередньо узгоджені дати проаведення МК - 31 січня - 6 лютого 2011 року, остаточно дати буде зафіксовано після завершення попереднього запису (набору груп).

Немає коментарів:

Дописати коментар