неділю, 30 травня 2010 р.

Felt United 2010 - Другий міжнародний день войлоку, 2 жовтня 2010 р.






















Другий міжнародний день войлоку прокотиться світом 2-го жовтня цього року. Ідея цієї події справді світового масштабу - об"єднання закоханих у вовну в усьому світі. Байдуже - валяєте Ви з пелюшок чи лише кілька місяців,  - всі бажаючі запрошуються цього дня вийти зі своїх майстерень зі своїми виробами. Вуличні інсталяціїї, прикрашання пам"ятників, себе, дерев чи будівель виробами з вовни, поширення знать про можливості цього матеріалу, заохочення широкого загалу до творчості - ось неповний перелік завдань авторів ідеї. Єдина вимога до виробів - використання відтінків лише жовтого, зеленого та синього кольорів (не більше 3% інших, в т.ч. чорного). Нагадаю - минулого року це були твори в червоній, оранжевій та жовтій гамах. Фотографії , зроблені учасниками по всьому світу будуть розміщені в офіційному блозі міжнародного дня войлоку (де вже зараз Ви можете подивитися фото-звіт про цю подію у 2009 році) за адресою http://gallery.me.com/cynthiareynolds#100106&view=mosaic&sel=0.
Закликаємо до участі майстринь в усіх містах України. Якщо плануєте організувати щось подібне (групову подію, виставку, інсталяцію, або просто показ - будь-що), пишіть на info@skrynya.com.ua, скоординуємо наші зусилля для представлення українського дня войлоку у пресі та на офіційному сайті Felt United.

1 коментар:

  1. Замечательная идея!!!А желтый и голубой вообще нам родные...Обязательно надо будет что-то придумать.Спасибо за информацию...

    ВідповістиВидалити