четвер, 3 червня 2010 р.

Книги Annette Quentin-Stoll






















Знайомтеся - Аннет Квентін Столл."The felted play" (видавництво MaroVerlag, 2008 рік):
...Ця історія розпочалася  у Фінляндіі  1998 року. Студенткою по обміну я потрапила  на факультет повстяних (валяних) виробів в Joensuu School на чотири місяці. В моєму власному коледжі ставлення до валяних виробів було вельми критичне. І одним з перших завдань, які я отримала під час навчання, було створити шматки войлоку з прямими та рівними краями, - відносно марудна справа, споглядаючи мої виправи у якій мої фінські колеги лише хитали головами. Втім, я все ще відчуваю неабияку користь від тих навчань. Сьогодні моє найбільше захоплення викликає можливість роботи  з войлоком не у площині, а в об"ємі, створюючи 3-Dоб"єкти без швів....












































В цій чудово ілюстрованій книзі авторка на прикладах показує власний шлях в опануванні об"єму у вовні. Щире захоплення викликають численні варіації однієї форми у різних творах. Книга не є підручником і може слугувати джерелом натхнення та ідей для досвічених майстринь.





Експериментам з текстурами, поверхнями, кольорами та формами присвячено другу книгу Аннетт - "Filz Experiment" (видавництво MaroVerlag, 2009 рік). Знавці німецької отримають більшу користь від книги, але й фотографії процесів дають якщо не вичерпне, то достатньо ґрунтовне уявлення про технології.




















Сканів не робимо. Можна замовити - привеземо.

3 коментарі:

  1. Добрий вечір,Оксано! А скільки це коштуватиме?Дякую,Віра

    ВідповістиВидалити
  2. 22 Євро - ціна книги у видавця та в магазинах, плюс 4 Євро - даставка. Десь так, але за курсом дня Вашого замовлення.

    ВідповістиВидалити
  3. Та Ви завжди можете завітати в гості в офіс і погортати наявні книги. Це безкоштовно :).

    ВідповістиВидалити