середу, 9 лютого 2011 р.

МК Світлани Кот зі створення оригінального комплекта з намиста (або кольє), сережок та брошки-квітки





Оголошується попередній запис в групу на МК Світлани Кот, що відбудеться 19 березня 2011 року.

Програма МК.
  1.  Різні види прикрас, які можна створити з застосуванням технік "мокрого" та сухого валяння.
  2. Матеріали, інструменти, фурнітура тощо для виготовлення прикрас в техніці "мокрого" валяння. 
  3. Виготовлення повстяних намистин різної форми в техніці "мокрого" валяння. Учасники навчаться виготовляти намистини круглої, овальної та каплеподібної форми. Кожен учасник самостійно виготовить необхідну кількість намистин для власного намиста (кольє) та сережок.
  4. Виготовлення квітів у техніці "мокрого" валяння. Демонстрація різних способів розкладки вовни для виготовлення повстяних квітів. Демонстрація виготовлення квітів маку, шипшини, лілії, кали, півонії, хризантеми. Секрети фарбування готових повстяних квітів у мікрохвильовій печі. Надання форми пелюсткам за допомогою допоміжних речовин та предметів. Самостійне виготовлення квітів для власних прикрас, кріплення тичинок, намистин, декорування бісером, кріплення застібки.
  5. Використання готового фетру у прикрасах. Виготовлення листочків для прикрас з готових аркушів фетру.
  6. Демонстрація швидкого та якісного валяння шнурів з вовни, використання шнурів для створення прикрас. Самостійне валяння шнурів (за потребою чи бажанням).
  7. Заключний етап - збирання прикрас, кріплення фурнітури.

Тривалість МК - 8 годин з короткою перервою. На занятті кожен учасник створює кольє чи намисто, сережки та брошку. Найвправніші встигнуть створити кілька варіантів квітів, за бажанням - браслет.
Вартість МК - 500 грн. У вартість включено всі необхідні матеріали (вовну, волокна для декорування, фетр, фарби), фурнітуру (застібки, швензи, піни, вощений шнур, основи для кольє, біжутерний дріт, кам"яну крошку, бісер, намистини). Якщо у Вас є намистини, які Ви б хотіли використати у створюваному комплекті, візьміть їх з собою на заняття. Також Ви можете взяти з собою ґудзики, аби побачити, як їх можна використовувати у створенні прикрас.

Для реєстрації на МК необхідно надіслати листа на адресу „Чарівної скрині”  з вказанням міста постійного проживання, ПІБ та контактного телефону. Перелік усіх необхідних супутніх матеріалів кожен зареєстрований учасник отримає заздалегідь у розсилці після формування груп.



Немає коментарів:

Дописати коментар