четвер, 10 лютого 2011 р.

Свій до свого по своє :) Діана Нагорна. Ви її ще не знаєте?


Харків"янка, Діана сьогодні - взірець не лише для нас, українок, але й для майстринь з усього світу, що вже створили собі ім"я за довгі роки копіткої праці, взірець професійного підходу до повсті. Створюючи ужиткові речі, вона доходить до найглибших основ технології та вивчає усі тонкощі промислової підготовки виробів до використання, аби надати їм, крім природно властивого шарму штучної, створеної вручну в одиничному екземплярі речі, ще й витривалості та естетики, властивої речам серійного, промислового виробництва. І це - готовий рецепт створення дійсно досконалих з точки зору такого поєднання речей, адже промислова фурнітура у кожному виробі  Діани перебуває у чарівному симбіозі з самим об"єктом, буде це чобіт, сумка чи шапка. Розглядаючи Діаніни твори, Ви  ніколи не згадаєте образливе для кожного майстра слово "самопал", що ще за часів Радянського Союзу стало синонімом "темної сторони" хенд-мейда, а сьогодні промовисто заповняє собою сотні крамниць по всьому світу.
Професійність підходу відчувається у кожній дрібничці - від ретельно продуманої функціональності, до власного логотипу, витисненого на устилці взуття. Власний дизайн не лише творів, але й упаковки, адже подача виробів  - це також надзвичайно важливий етап втілення початкової ідеї твору, примушує потенційних покупців та досвічених майстринь затамовувати подих та "знімати капелюха" перед цією молодою, цілеспрямованою, тендітною та усміхненою дівчиною.
Саме завдяки витраченому часу, зусиллям, шаленій працездатності, нескінченному творчому пошуку та запальному ентузіазму Діани, сьогодні ми вже можемо пишатися, що в нас є така землячка, адже ще зовсім трохи, і зірка Діани, я впевнена,  засяє на весь світ.

Немає коментарів:

Дописати коментар